You are currently viewing Καλώς ήλθες RETROworld.gr (και πάλι)

Καλώς ήλθες RETROworld.gr (και πάλι)

Μια ευχάριστη έκπληξη σήμερα στον “αέρα” του ελληνικού internet για τους παλιούς υπολογιστές – λέγε με retro. Τι έγινε; Εκεί που βρήκα λίγο χρόνο για την καθιερωμένη ρετρο-τσάρκα βλέπω ότι το RETROworld.gr είναι και πάλι online ανανεωμένο.

Το retroworld.gr ήταν ένα ιδιαίτερα δημοφιλές site με αγγελίες για retro συστήματα που για πρώτη φορά είχε ανέβει το 2011, πριν δηλαδή 12 χρόνια.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα – περισσότερο από ένα χρόνο τώρα αν θυμάμαι σωστά – ήταν εντελώς offline, ενώ για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα είχε αρκετά θέματα λειτουργικά, παρόλα αυτά ακόμα και έτσι ήταν προορισμός για τους φίλους των ρετρό συστημάτων.

Προσωπικά είχα κάνει μερικές επιτυχημένες αγορές από το retroworld.gr και εδώ και καιρό που αυτό ήταν offline ομολογώ ότι εμένα τουλάχιστον μου είχε λείψει.

Το νέο, ανανεωμένο retroworld.gr είναι και πάλι online, έτοιμο να φιλοξενήσεις τις αγγελίες μας, οπότε θα ευχηθώ καλή αρχή και επιτυχία στο εγχείρημα.

scientist

Ο Scientist ήρθε σε επαφή με τους υπολογιστές στα τέλη της δεκαετίας του 1980, χάρη σε έναν καλό του φίλο, το Νίκο. Από τότε πολύ νερό έχει κυλίσει στο αυλάκι, αλλά η αγάπη του για τους υπολογιστές και τις κονσόλες παραμένει, ενώ σε ξεχωριστή θέση έχει την Amiga του, τα IBM συμβατά της εποχής και όχι μόνο.

Αφήστε μια απάντηση