You are currently viewing Retro Planet τεύχος 45, Σεπτέμβριος 2024

Retro Planet τεύχος 45, Σεπτέμβριος 2024

Το καλοκαίρι πέρασε, τα σχολεία άνοιξαν και οι περισσότεροι – αν όχι όλοι – έχουμε “βάλει τα κεφάλια μέσα”. Έτσι και ήρθε η ώρα να γίνει διαθέσιμο το Retro Planet τεύχος 45 για να μας ενημερώσει για όλα τα νέα – και παλιά – της retro κοινότητας πληροφορικής και του retro gaming.

Retro Planet τεύχος 45

Με αυτό το τεύχος, το Retro Planet μπαίνει στο 12ο συνεχόμενο χρόνο έκδοσης του και στο κύριο θέμα του νέου τεύχους του Retro Planet τεύχος 45 παρουσιάζεται και αναλύεται ο πόλεμος των 16μπιτων υπολογιστών, από τη στιγμή της ανακοίνωσης του original Macintosh μέχρι και τα πρώτα χρόνια των 90s, όταν οι Amiga 1200 και Atari Falcon σηματοδότησαν με τις κυκλοφορίες τους το τέλος των 16bit computers.

Retro Planet τεύχος 45

Οι συντάκτες του Retro Planet μας προειδοποιούν όμως πως δεν πρόκειται να διαβάσουμε μία ακόμα αγιογραφία της Amiga, οπότε προετοιμαστείτε. ανάλογα.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο τεύχος θα βρείτε εδώ: https://retroplanetmagazine.blogspot.com/2024/09/45-2024.html

Όσοι ενδιαφέρεστε για το RetroPlanet επικοινωνήστε με τους ανθρώπους του περιοδικού στο retroplanetmagazine.blogspot.com

 

scientist

Ο Scientist ήρθε σε επαφή με τους υπολογιστές στα τέλη της δεκαετίας του 1980, χάρη σε έναν καλό του φίλο, το Νίκο. Από τότε πολύ νερό έχει κυλίσει στο αυλάκι, αλλά η αγάπη του για τους υπολογιστές και τις κονσόλες παραμένει, ενώ σε ξεχωριστή θέση έχει την Amiga του, τα IBM συμβατά της εποχής και όχι μόνο.

Αφήστε μια απάντηση