You are currently viewing Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει Amicamp

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει Amicamp

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από το αυτό το Σαββατοκύριακο όπου θα διεξαχθεί το Amicamp, μια ετήσια (κατά κύριο λόγο) συνάντηση των φίλων της Amiga στη χώρα μας.

Το Amicamp έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετούς μήνες και για το 2024 οι διοργανωτές του προσπαθούν να φέρουν έναν αέρα ανανέωσης μιας και μετά από πολλά χρόνια άλλαξε ο χώρος συνάντησης.

Αυτή τη φορά, στις 13 και 14 Απριλίου 2024 οι φίλοι της Amiga θα συναντηθούν σε νέο χώρο, στο στον πρώτο όροφο του Golden Age Hotel of Athens, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Μιχαλακοπούλου 57 στα Ιλίσια, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην Εθνική Πινακοθήκη Αθηνών.

Παράλληλα μετά από αρκετά Amicamp θα έχουμε παρουσιάσεις για διάφορα θέματα, κάτι που προσωπικά θα ομολογήσω ότι ήθελα να συμβαίνει σε μια τέτοια διοργάνωση και μακάρι να είχα το χρόνο να τις παρακολουθήσω όλες.

Προφανώς από τη διοργάνωση δεν θα λείψει και το Sensible Days, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα δούμε φανατικούς φίλους του Sensible Soccer να διαγωνίζονται για το πρωτάθλημα. Χρειάζεται να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για το Sensible Days και πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε στο site της διοργάνωσης.

Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά, όσοι έχουν βρεθεί σε κάποιο Amicamp γνωρίζουν το όμορφο κλίμα, όσοι δεν έχουν βρεθεί σε ένα είναι μια καλή ευκαιρία να κανονίσουν την επίσκεψη τους αυτό το Σαββατοκύριακο.

scientist

Ο Scientist ήρθε σε επαφή με τους υπολογιστές στα τέλη της δεκαετίας του 1980, χάρη σε έναν καλό του φίλο, το Νίκο. Από τότε πολύ νερό έχει κυλίσει στο αυλάκι, αλλά η αγάπη του για τους υπολογιστές και τις κονσόλες παραμένει, ενώ σε ξεχωριστή θέση έχει την Amiga του, τα IBM συμβατά της εποχής και όχι μόνο.

Αφήστε μια απάντηση