You are currently viewing AmiCamp 2024 – Έρχεται τον Απρίλιο του 2024

AmiCamp 2024 – Έρχεται τον Απρίλιο του 2024

Το AmiCamp 2024 ανακοινώθηκε για τις 13 & 14 Απριλίου 2024 και η 10η διοργάνωση που αφορά το AmigaOS αλλά και τις γενικότερες εξελίξεις στο χώρο της Amiga παίρνει σάρκα και όστα για ακόμα μια φορά.

Για τη 10ο AmiCamp η οργανωτική ομάδα επέλεξε ένα νέο χώρο διεξαγωγής, αυτή τη φορά στο Golden Age Hotel of Athens το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στη Λεωφ. Μιχαλακοπούλου 57 στα Ιλίσια.

Η αρκετά πρώιμη ανακοίνωση για το AmiCamp 2024 είναι ένας μάλλον καλός οιωνός για τη διοργάνωση αφού δίνει σε όλους χρόνο για να καταφέρουν να συμμετέχουν στη διήμερη γιορτή της Amiga επί ελληνικού εδάφους.

Αντιγράφω από τις σελίδες της διοργάνωσης:

Στο AmiCamp θα δείτε και θα δοκιμάσετε βελτιωμένους κλασικούς υπολογιστές με αυξημένες δυνατότητες σε σχέση με τα αντίστοιχα εργοστασιακά μοντέλα και θα μιλήσετε με τους ανθρώπους που διέθεσαν το μεράκι τους για να τα φτάσουν σε αυτή τη λειτουργική κατάσταση. Επίσης, θα συναντήσετε όλους εμάς, που πιστεύουμε στην εξέλιξη της συγκεκριμένης πλατφόρμας ως εναλλακτική, και σε καμία περίπτωση ως μια πεθαμένη πλατφόρμα, καθώς συνεχίζει να χαρίζει συγκινήσεις σε χιλιάδες ανά τον κόσμο. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με ανθρώπους που δημιουργούν μέσα στην Amiga κοινότητα, και αν το επιθυμείτε, θα βρείτε τρόπο συμμετοχής σας σε αυτήν.

Φυσικά, αν για κάτι ήταν γνωστή η Amiga είναι τα διαθέσιμα παιχνίδια της. Επόμενο είναι το gaming να μη λείπει από το AmiCamp. Ελάτε να παίξετε μαζί μας όλα τα κλασσικά παιχνίδια της χρυσής εποχής, αλλά και τα καινούργια, με γραφικά υψηλής ανάλυσης HD.

Το AmiCamp είναι μία έκθεση όλων των υπολογιστών που συνεχίζουν τις αξίες και την ποιότητα της Amiga, όπου θα περάσετε ευχάριστα παίζοντας παιχνίδια, αναπολώντας το παρελθόν και κάνοντας νέες παρέες μαθαίνοντας τις εξελίξεις του αγαπημένου μας υπολογιστή. Ελάτε να δείτε πως το Παρελθόν είναι Παρόν, και μάλιστα Εναλλακτικό, με προοπτικές.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο website της διοργάνωσης https://amicamp.gr/el , αλλά και στη Facebook σελίδα του AmiCamp https://www.facebook.com/AmiCamp.gr .

scientist

Ο Scientist ήρθε σε επαφή με τους υπολογιστές στα τέλη της δεκαετίας του 1980, χάρη σε έναν καλό του φίλο, το Νίκο. Από τότε πολύ νερό έχει κυλίσει στο αυλάκι, αλλά η αγάπη του για τους υπολογιστές και τις κονσόλες παραμένει, ενώ σε ξεχωριστή θέση έχει την Amiga του, τα IBM συμβατά της εποχής και όχι μόνο.

Αφήστε μια απάντηση